Η έντονη καθημερινότητα και οι πολλές υποχρεώσεις κάνουν πιο μεγάλη την ανάγκη μας να βρίσκουμε έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης χρόνου. Η ιδέα για παράδειγμα, να κλείνουμε πιο εύκολα τα ραντεβού μας στον γιατρό χωρίς καθυστερήσεις, είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από τα προγράμματα υγείας που ωστόσο, απαιτούν από την αρχή την εμπιστοσύνη μας.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν προγράμματα υγείας που υπόσχονται να μας αποδεσμεύσουν από την περιττή ταλαιπωρία. Ωστόσο, πριν την ιδιωτική ασφάλιση, είναι σημαντικό να έχουμε λύσει όλες τις απορίες μας γύρω από αυτό το θέμα. Προϋπόθεση είναι να έχουμε βεβαιωθεί για την αξιοπιστία, το μέγεθος και την ισχυρή παρουσία της εταιρείας στον χώρο.

1. Όποιος έχει δημόσια ασφάλιση από την εργασία του, χρειάζεται να κάνει και ιδιωτική;

H ιδιωτική ασφάλιση έχει συμπληρωματικό ρόλο στη δημόσια περίθαλψη. Με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία. Τα προγράμματα υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε περίθαλψη, με στόχο την κάλυψη μικρών και μεγάλων δαπανών για την υγεία σας.

2. Αν έχουμε ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης από την εργασία μας, χρειάζεται να κάνουμε κι άλλο πρόγραμμα;

Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης έχουν περιορισμένες καλύψεις που πιθανόν να μην είναι αρκετές για τις δικές σας ανάγκες. To Full σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλιση με χαμηλό κόστος σε πελάτες που πιθανώς διαθέτουν και άλλους ασφαλιστικούς φορείς.

3. Μπορεί να επιλέξει κανείς το νοσοκομείο που θέλει ή είναι προκαθορισμένο από την ασφαλιστική εταιρεία; 

Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχονται προγράμματα υγείας με ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου. Σε περίπτωση όμως, που επιλέξετε να πάτε σε ένα συμβεβλημένο με την εταιρεία σας νοσοκομείο, μπορείτε να απολαύσετε επιπρόσθετα προνόμια ανάλογα με την εταιρεία και το πρόγραμμά σας. Τα προγράμματα Full παρέχουν απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου από τη Εθνική Ασφαλιστική, στα συμβεβλημένα νοσοκομεία.

4. Δεν είναι πολύ ακριβό να ασφαλίσει κανείς όλη την οικογένεια του; 

Η ασφάλιση είναι ένα σημαντικό δώρο προς εμάς και την οικογένειά μας, που μας προσφέρει ηρεμία και σιγουριά για οποιοδήποτε απρόοπτο μας παρουσιαστεί. Η Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μία οικογένεια στην Ελλάδα, παρέχει έκπτωση από 20%(στον σύζυγο) έως 50%(στα παιδιά) στα προγράμματα υγείας, κάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ακόμα πιο προσιτά τα προγράμματά της.

5. Οι εποχές αλλάζουν και υπάρχει ανάγκη για νέες καλύψεις.

Το Full προσφέρει νέες, σύγχρονες καλύψεις για μια ολοκληρωμένη ασφάλιση.

Δείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα των προσφερόμενων πακέτων μας στο κλάδο της υγείας, πατώντας ΕΔΩ!