Την ημέρα που αποφάσισες να γίνεις γονιός ήξερες ότι θέλεις να προσφέρεις στο παιδί σου ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Ήξερες επίσης ότι για να είναι αυτό εφικτό θα πρέπει να ξεκινήσεις από σήμερα να φροντίζεις για το αύριο του παιδιού σου.

Είναι γεγονός ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Πότε ήταν που είπε την πρώτη του λέξη, έκανε το πρώτο του βήμα και για πότε τελείωσε το νηπιαγωγείο και ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του Δημοτικού. Είναι λογικό, λοιπόν, να σε απασχολεί, κι ας είναι νωρίς, το πώς θα βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη για το αύριο του παιδιού σου. Ο κουμπαράς είναι μια λύση. Υπάρχει, όμως, και μια άλλη, πιο οργανωμένη λύση, που θα σου εξασφαλίσει εγγύηση κεφαλαίου και δεν είναι άλλη από ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, όπως το πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί».

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για την αποταμίευση μέσω ενός ασφαλιστικού προγράμματος

Το πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου περιοδικών καταβολών «Εθνική και Παιδί» της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνεται σε γονείς με τις δικές σου ανησυχίες.

Τι σου εξασφαλίζει;

Το πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου περιοδικών καταβολών «Εθνική και Παιδί» της Εθνικής Ασφαλιστικής σού δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις ένα μηχανισμό που σου επιτρέπει με βάση τα δικά σου οικονομικά δεδομένα να δημιουργήσεις έναν κουμπαρά με εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη.

Πόσο χρονών πρέπει να είναι το παιδί;

Το πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει από τους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού. Άλλωστε, όσο νωρίτερα ξεκινήσεις, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το τελικό ποσό!

Πόσο χρονών πρέπει να είσαι εσύ όταν το ξεκινήσεις;

Δεν έχει σημασία η ηλικία του γονέα, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα επιπλέον προαιρετικών καλύψεων με σκοπό να φτάσεις στον τελικό σου στόχο στη λήξη του προγράμματος, ακόμη και σε περίπτωση ανικανότητας ή και απώλεια ζωής του γονέα.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να καλύπτεις ως γονιός;

Την αγάπη για το παιδί σου που είναι φυσικά δεδομένη και τη δέσμευση για την έναρξη του προγράμματος σήμερα.

Πόσο θα κοστίσει;

Το κόστος του προγράμματος εξαρτάται από τη διάρκεια που θα ορίσεις και από το τελικό εγγυημένο κεφάλαιο που θέλεις να δημιουργήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιτόκιο και η απόδοση του προγράμματος είναι εγγυημένο!!!

Ενδεικτικό Παράδειγμα Αποταμίευσης

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινάς το πρόγραμμα όταν το παιδί σου είναι ενός έτους και καταβάλλεις μηνιαία 60€. Όταν το παιδί γίνει 18, τότε θα έχεις συλλέξει ένα κεφάλαιο της τάξεως των 13.415€ για τις σπουδές του. Στα 25 του, αυτό το ποσό θα έχει αγγίξει τα 19.750€.

Ό,τι ποσό και αν επιλέξεις σήμερα, για το ξεκίνημα της αποταμίευσής σου, να θυμάσαι ότι είναι μια καλή αρχή για μια τόσο σημαντική περίοδο στη ζωή του παιδιού σου: τις σπουδές του!