Η ιστορία μας

Η

ομάδα μας απαρτίζεται από 3 έμπειρους Ασφαλιστικούς Πράκτορες. Παρέχει ασφαλιστικές συμβουλές και διεκπεραιώνει ασφαλιστήρια συμβόλαια σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, όπως είναι οι κλάδοι Ζωής και Υγείας, Σύνταξης, Αυτοκινήτου, Πυρός-Σεισμού, Αστικής Ευθύνης και άλλους.

Έχοντας ως έδρα κομβικό σημείο στα Δυτικά Προάστια, οι Ασφαλιστικοί Πράκτορες της ομάδας δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες.
Στο πελατολόγιο της ομάδας μας περιλαμβάνονται αρκετές επώνυμες και μεγάλες επιχειρήσεις, επαγγελματίες από όλους τους χώρους, πολιτιστικοί και αθλητικοί Σύλλογοι καθώς και αρκετές χιλιάδες οικογένειες.

Η Διασφάλισή Σας Είναι Η Προτεραιότητα Μας

Η βαθιά γνώση του ασφαλιστικού κλάδου σε συνδυασμό με την υψηλότερων προδιαγραφών εξυπηρέτηση είναι τα μεγαλύτερα προτερήματά μας!

Περικλής Δεμέτης
Περικλής ΔεμέτηςΑσφαλιστικός Πράκτορας
Θέλω να ανήκω στους ανθρώπους που επηρεάζουν και διαμορφώνουν οι ίδιοι το περιβάλλον που ζουν και όχι σε αυτούς που επηρεάζονται από αυτό.
Μαργαρίτα Σάνδρη
Μαργαρίτα ΣάνδρηΑσφαλιστικός Πράκτορας
O λόγος που επέλεξα το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα είναι η επιθυμία μου να νιώθω χρήσιμη και να προσφέρω.

Ελάτε Να συζητήσουμε Μαζί Τις Ανάγκες Σας

Μέσα από μία έρευνα αναγκών θα σχεδιάσουμε μαζί μια προσωποποιημένη πρόταση ασφάλισης που θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών σας.