Ασφάλιση Υγείας

Η Υγεία πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα. Εμπιστευτείτε την στην Εθνική Ασφαλιστική. Η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων για την ασφάλιση υγείας, ικανών να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες σας για τη φροντίδα της υγείας, της δικής σας και της οικογένειάς σας.

Ένα Νοσοκομειακό Πρόγραμμα προσφέρει τη σιγουριά πως όσα χρήματα και να χρειαστούν για μια νοσηλεία, θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στον κόσμο. Αυτή είναι πολιτική της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και κάποιων άλλων σοβαρών ασφαλιστικών εταιρειών.

Αποταμιευτικά Προγράμματα

Τα σύγχρονα αποταμιευτικά προγράμματα αποτελούν μια οικονομική βάση για το μέλλον. Τα προγράμματα αυτά έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το προγραμματισμό της αποταμίευσής σας παρέχοντάς σας ευελιξία και κέρδος.

  • Διατηρείτε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε.
  • Προγραμματίζετε το μέλλον σας σήμερα.
  • Εξασφαλίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Αυξάνετε τις απολαβές σας συμμετέχοντας σε επιπλέον αποδόσεις.
  • Μπορείτε να έχετε σύνταξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ασφάλιση Επιχείρησης

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε το ιδανικότερο πακέτο ασφάλισης για εσάς.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο.

Ασφάλιση Περιουσίας

Το σπίτι σας είναι o δικός σας πολύτιμος χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την Ασφάλιση Σπιτιού, προστατεύετε κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα πακέτα, σχεδιάστηκαν με σκοπό να ανταποκρίνονται με ευελιξία τόσο στις διαφορετικές ανάγκες ασφάλισης, όσο και στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας. Το πρόγραμμα ασφαλίζει, την Οικοδομή και το Περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων (αποθήκες, γκαράζ, κλπ.) που ανήκουν σε κάθε Κατοικία.

Ζητήστε μία πρόταση ασφάλισης τώρα.